Nyt myös matkailuajoneuvojen ystävät voivat ostaa Dometicin uuden sukupolven RMD 10 – sarjan jääkaappeja, joiden innovatiivisiin ominaisuuksiin lukeutuvat esimerkiksi patentoitu kaksisaranainen ovi, tyylikäs hallintajärjestelmä ja markkinoiden paras jäähdytysteho.

Dometic RMD 10 on Dometicin uuden matkailuvaunuihin ja – autoihin tarkoitetun jääkaappituoteperheen ensimmäinen jäsen. Se esiteltiin yksinoikeudella matkailuajoneuvojen valmistajille vuonna 2017, mutta nyt se on saatavilla myös kuluttajille, jotka haluavat jääkaapiltaan huippuluokan toimintoja ja suorituskykyä.

Oven molemmissa reunoissa oleva patentoitu ovisarana mahdollistaa sen, että RMD 10 voidaan avata kummasta reunasta tahansa. Jääkaapin käyttö on näin äärettömän kätevää ja joustavaa. Kahva on koko oven korkuinen, joten jääkaappi voidaan avata helposti miltä korkeudelta tahansa. Uusi ja tyylikäs TFT-näyttö varmistaa jääkaapin asetusten erinomaisen luettavuuden, ja sen käyttö onnistuu helposti ergonomisella nupilla.

Armin Mäder, Euroopan johtavan matkailuvaunujen valmistajan, Tabbert, Knaus Tabbert GmbH:n tuotepäällikkö kertoo: "Vaativat leirintämatkailijat tuntevat brändimme. Meille on tärkeää, että tuomme aina ensimmäisinä markkinoille tuotteita, jotka ovat pidemmälle suunniteltuja, laadukkaampia ja käytännöllisempiä sekä lisäävät käyttömukavuutta. Dometic RMD 10 on yksi tuotteista, joita käytämme uusissa ja arvostetuissa VIVALDI-sarjan matkailuvaunuissamme. Älykkään suunnittelunsa ansiosta RMD 10 maksimoi sisätilojen pinta-alan."

RMD 10 -jääkaapeissa on entistä parempi kylmäkoneisto, jonka ansiosta niiden jäähdytysteho on luokkansa parasta.

Pakastin jäähdyttää jopa -20 °C:n lämpötilaan 32 °C:n kuumuudessa, ja ylimääräisillä tyhjiöpaneeleilla ja tuulettimilla jopa vaikuttavaan -18 °C:n lämpötilaan ympäristön lämpötilan ollessa 43 °C.

Lisäksi RMD 10 on markkinoiden ensimmäinen matkailuajoneuvojen jääkaappi, joka voidaan liittää matkailuajoneuvoteollisuuden CI-väyläohjausjärjestelmään. Tämän ansiosta kaikkien toimintojen käyttö onnistuu kätevästi matkailuauton tai -vaunun sisällä olevasta keskusohjausyksiköstä.

Vielä kätevämmäksi RMD 10:n tekee se, että sen sisätilaa voidaan vapaasti järjestellä lisävarustepakkauksen avulla, joka sisältää älykkäitä jakajia ja säiliöitä. Tämä kätevä lisävaruste maksimoi säilytystilavuuden, mutta lisäksi se auttaa pitämään jääkaapin sisällä olevat tuotteet paremmassa järjestyksessä ja paremmin näkyvillä.

Über die Dometic Germany Holding GmbH

Dometic on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailukäyttöön tarkoitetuissa tuoteratkaisuissa ilmastoinnin, hygienian ja saniteettivarusteiden sekä matkakeittiöiden osa-alueilla. Dometic toimii Amerikoissa, Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Valikoimaamme kuuluu tuotteita matkailuajoneuvoihin, kuorma-autoihin ja luksusautoihin, huvi- ja työveneisiin sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin. Dometic tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka tekevät elämästä kodin ulkopuolella mukavampaa, olipa se sitten matkailuautossa, -vaunussa, veneessä tai kuorma-autossa.

Tavoitteemme on luoda älykkäitä ja luotettavia tuotteita, jotka ovat suunnittelultaan ylitse muiden. Dometicilla on 28 tuotanto- ja kokoamislaitosta yhdeksässä maassa, myymme tuotteitamme noin sadassa maassa ja valmistamme itse noin 85 % myynnissä olevista tuotteistamme. Lisäksi meillä on maailmanlaajuinen jakelu- ja jälleenmyyjäverkosto, joka palvelee jälkimarkkinoita. Dometic työllistää noin 8 800 ihmistä ympäri maailmaa. Nettomyyntimme oli 14,0 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2017, ja pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Solnassa.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

Dometic Germany Holding GmbH
In der Steinwiese 16
57074 Siegen
Telefon: +49 (271) 6920
https://www.dometic.com

Ansprechpartner:
Juhani Maurio
YHTEYSTIEDOT MEDIAN EDUSTAJILLE
Telefon: +358 (207) 413-226
E-Mail: Juhani.maurio@dometic.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel