Vanaf mei kondigt AEC Europe de promotie aan van Anne Bood, die sinds 2017 bij de officiële importeur diverse rollen heeft bekleed, waaronder Business Development Specialist en meest recentelijk als Senior Sales Specialist. De 32-jarige Nederlander gaat een nieuwe uitdaging aan als Head of Sales BeneLux en UK, bij de FCA-erkende importeur en dochteronderneming van de Canadese Auto Export Corporation.

De verkoop van de Amerikaanse merken via retailpartners van AEC Europe in België, Nederland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk is gestaag gegroeid en vertegenwoordigt samen ongeveer een derde van het totale volume van de importeur op de Europese markt. AEC Europe heeft eerder dit jaar een nieuwe aanpak voor commercieel marktbeheer geïntroduceerd door de marktverantwoordelijkheden te decentraliseren naar verschillende regionale salesmanagers, waardoor het bedrijf een persoonlijkere klantrelatie kan bieden.

“We zijn erg verheugd om deze mijlpaal voor het bedrijf en de carrière van Anne aan te kondigen. De opmerkelijke ontwikkeling van deze markten in de afgelopen jaren toont het vertrouwen dat onze dealers in AEC stellen. Door deze nieuwe functie te creëren, willen we ervoor zorgen dat we maximale ondersteuning bieden en het optimale leveren die  onze klanten verdienen.” zegt John R.F. Muratori, Chief Operations Officer van AEC.

Über die AEC Europe GmbH

Wat betreft Auto Export Corporation (AEC)

Auto Export Corporation (AEC) is een wereldwijde autoimporteur en dienstverlener voor OEM’s en leveranciers op het gebied van algemene distributie (officiële FCA-importeur van Dodge & RAM-voertuigen en onderdelen in Europa), markthomologatie inclusief eigen Research & Development-faciliteit en procescentrum in Antwerpen, onderdelendistributie en magazijn, automotive consulting, automotive finance (partner van Santander Consumer Bank in belangrijke Europese markten), fleet operations, logistieke oplossingen en retailactiviteiten. AEC heeft lokale activiteiten en faciliteiten in haar focusmarkten in NAFTA, EMEA en APAC. Klanten wenden zich tot AEC voor de betrouwbare oplossingen en bestaande infrastructuur met een uitgebreid officieel FCA-gecontracteerde netwerk van retailpartners en belangrijke partners in de autoindustrie.

Wat betreft AEC Europe – een dochteronderneming van Auto Export Corporation (AEC)

Als officiële importeur van de voertuigen en onderdelen van het merk Fiat Chrysler (FCA) Dodge & RAM in Europa, is AEC Europe verantwoordelijk voor de distributie en de ontwikkeling van het retailnetwerk van de Amerikaanse merken. Meer dan 125 Europese AEC-dealers zijn officieel aangesteld en geautoriseerd door de fabrikant. Het serviceportfolio van de importeur naar het netwerk omvat markthomologatie, garantie, onderdelen, recal-administratie en financiële dienten, alsmede certificering en training.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

AEC Europe GmbH
Landsberger Straße 98
80339 München
Telefon: +49 (89) 21546250
Telefax: +49 (89) 215462519
http://www.aeceurope.com

Ansprechpartner:
Miriam Makrewitz
PR & Communications
Telefon: +49 (89) 2154625-58
E-Mail: m.makrewitz@aeceurope.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel