epay, o divizie de afaceri al Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), a integrat Alipay+, o suită de plăți mobile transfrontaliere globale și soluții de marketing de la Ant Group, care le permite comercianților să deservească mai bine consumatorii din întreaga lume, să accepte plățile mobile transfrontaliere în magazine prin QR și coduri de bare la lanțul de magazine Müller din Europa.

Cu ajutorul Alipay+, soluția de integrare a casei de marcat epay include acces la o rețea de portofele digitale de top din Asia printr-o singură conexiune și conectează magazinele Müller cu peste un miliard de utilizatori Alipay+ din regiunea Asia Pacific. Soluția epay oferă lanțului de magazine Müller acces la alte metode de plată populare și la serviciile digitale cu valoare adăugată de la epay.

Integrarea Alipay + oferă un potențial semnificativ pentru comercianți

Cu tehnologii și soluții inovatoare, Alipay+ oferă o modalitate ușoară de a capta clienții digitali și  face să fie mai ușor și mai convenabil pentru comercianți să deservească utilizatorii furnizorilor de servicii de plată digitale de top din Asia. În special, cu funcția de integrare unică oferită de Alipay+, serviciile de plată și comercianții pot accesa toate metodele de plată digitale existente și incorporate ulterior, aduse de soluție printr-o interfață unificată și reguli de afaceri standardizate și fără adaptare tehnică suplimentară.

Deoarece comercianții acceptă plățile prin Alipay+, epay face să fie mai convenabil pentru comercianți să se adreseze utilizatorilor celor mai importante portofele digitale din Asia, cum ar fi KakaoPay, PayPay și Gcash. La Müller, epay s-a lansat mai întâi cu KakaoPay prin Alipay+ și va continua cu celelalte portofele acceptate. Procesul de la Müller care a început deja în Germania și Austria va fi extins în alte țări europene și comercianți cu amănuntul în următoarele luni. epay va aduce, de asemenea, serviciile de plată Alipay+ în soluția sa de comerț electronic prin conexiuni web și în aplicație.

„Suntem bucuroși de a întâmpina cu bucurie lanțul Müller, primul lanț de retail de pe piața de vorbitori de limbă germană care oferă soluția Alipay+ în magazin, ceea ce ajută Müller să se adreseze și mai bine clienților internaționali, oferindu-le metoda lor de plată preferată”, a declarat John Cai, Manager de Dezvoltare a Afacerilor pentru Alipay în Germania, Austria și Elveția. „Împreună cu partenerul nostru epay, putem oferi exact eficiența și confortul pentru comercianți și consumatori prin inovațiile noastre în tehnologiile digitale.”

Diversitatea plăților și eficiența procesului pentru retaileri

Comercianții cu amănuntul care au implementat solutia epay la casa de marcat pot adăuga diferite metode de plată la punctul de vânzare de la plăți cu cardul contactless sau pe bază de contact, plăți QR și mobile precum și servicii digitale cu valoare adăugată, cum ar fi carduri cadou și carduri preplătite prin intermediul conexiunii existente, dinamice. Acest lucru permite comerciantului cu amănuntul să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor și să sporească diversitatea plăților si serviciilor fără nicio cheltuială suplimentară semnificativă.

„Comercianții cu amănuntul se confruntă cu cereri pentru o gamă largă de metode de plată la punctul de vânzare, ca urmare a unei baze de clienți din ce în ce mai internaționale”, a spus Dr. Markus Landrock, director general al epay DACH Global Issuing Payments & Rewards. „epay acoperă întreaga infrastructură de plată mobilă doar cu o singură interfață dinamică. Aceasta înseamnă că metodele de plată pot fi integrate sau înlocuite cu ușurință. Și, desigur, există, de asemenea, un singur contract, o singură factură și cele mai înalte standarde de securitate. Acesta este un beneficiu major în ceea ce privește eficiența procesului pentru comercianții cu amănuntul. Pentru a realiza acest lucru, lucrăm cu parteneri puternici precum Alipay, cu care avem un parteneriat de lungă durată și de încredere, inclusiv prima implementare Alipay pentru Müller în 2018.”

Cum funcționează: Plata Alipay+ acceptată la punctul de vânzare în câteva secunde

Dacă clienții din Asia doresc să plătească la un comerciant participant cu Alipay+, aceștia deschid codul QR dedicat Alipay+ în portofelul digital obișnuit de pe smartphone-ul lor și îl prezintă pentru scanare. Casiera scanează codul și suma de plătit este afișată direct în aplicație. Clientul confirmă apoi plata pe smartphone-ul său. Clientul și casieria primesc imediat confirmarea tranzacției.

Satisfacția clienților este prioritatea principală a Müller, potrivit filosofiei companiei. O parte din aceasta este determinată de situația în care clientul poate folosi metoda de plată care este cea mai convenabilă pentru el la magazin. Implementarea Alipay+ de către epay permite acceptarea a numeroase noi metode de plată, făcând plata și mai convenabilă atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi. De aceea, Alipay+ este un element de bază important în mixul de plăți.

Mai multe detalii despre Alipay+: https://www.alipayplus.com/ și despre implementarea prin epay https://epay.de/alipay/

Companiile interesate sunt rugate să contacteze persoana de contact epay Romania epaycontact@euronetworldwide.com

Despre Alipay+

Alipay+ oferă plăți mobile transfrontaliere globale și soluții de marketing care le permit comercianților, în special întreprinderilor mici și mijlocii, să deservească mai bine consumatorii din întreaga lume prin colaborarea cu parteneri globali.

Alipay+ este introdus de Ant Group, proprietarul și operatorul Alipay. Una dintre cele mai importante platforme de plată digitală din lume, Alipay deservește sute de milioane de utilizatori, conectându-i cu comercianți și instituții financiare partenere care oferă servicii financiare incluzive și servicii digitale pentru viața de zi cu zi.

Despre epay

epay este un furnizor de servicii complete de plată, lider mondial pentru procesarea plăților și soluții preplătite, care a procesat 3,12 miliarde de tranzacții în 2021. Societatea a acumulat o rețea extinsă de comercianți cu amănuntul cu 775.000 de terminale de puncte de vânzare în 62 de țări, pentru a conecta mărci renumite cu consumatorii din întreaga lume. Societatea oferă un portofoliu de carduri cadou (preplătite, în buclă închisă și media digitală), stimulente de afaceri și soluții de plată (acceptare carduri, terminale, comerț electronic, mobil și Internet de plată) pentru comerțul omnicanal și își oferă serviciile datorită software-ului de integrare a casei de marcat pe care îl deține. epay este un segment al Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), o companie cu sediul în Kansas, care a obținut venituri de 2,9 miliarde de dolari în 2021, angajând un personal de peste 8.000 de angajați și deservind clienți din 175 de țări.

Despre Euronet Worldwide

Euronet Worldwide este un important furnizor global de soluții de tehnologie financiară și plăți. Societatea oferă soluții de plată și de prelucrare a tranzacțiilor instituțiilor financiare, comercianților cu amănuntul, furnizorilor de servicii și consumatorilor individuali. Aceste servicii includ servicii cu privire la bancomate, POS-uri și servicii de externalizare a cardurilor, servicii de emitere a cardurilor și achiziționare la comercianți, soluții software, servicii de transfer de bani pe bază de numerar și inițiate online de la consumator la consumator și între întreprinderi, și distribuția electronică a mediilor digitale și a timpului preplătit de utilizare a telefonului mobil.

Rețeaua globală de plăți a Euronet este extinsă – incluzând 48.619 ATM-uri, aproximativ 343.000 de terminale EFT POS și un portofoliu în creștere de servicii externalizate de carduri de debit și credit, care sunt gestionate în 62 de țări; soluții software pentru carduri; o rețea de procesare preplătită de aproximativ 775.000 de terminale POS la aproximativ 335.000 de locații de retail din 62 de țări; și o rețea globală de transfer de bani de aproximativ 510.000 de locații care deservesc 165 de țări. Cu sediul central în Leawood, Kansas, SUA și 66 de birouri în întreaga lume, Euronet deservește clienții din aproximativ 175 de țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web al societății la  www.euronetworldwide.com.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

epay (a Euronet Worldwide company)
Fraunhoferstr. 10
82152 Martinsried
Telefon: +49 (89) 899643-0
http://www.epay.de

Ansprechpartner:
Jana Weisshaupt
PR & Communications
Telefon: +49 (89) 899643-499
E-Mail: j.weisshaupt@epay.de
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel