A WEROCK Technologies GmbH, az ipari robusztus táblagépek, notebookok és kézi mobil számítógépek innovatív gyártója, ügyfelei érdekében bővíti és javítja a termékeihez nyújtott szolgáltatási és garanciális kínálatot. Az újítások közé tartozik a garancia önkéntes kiterjesztése 24 hónapra minden termékre, valamint az új "Garancia Plus" szolgáltatási ajánlat bevezetése.

A gyártói garancia 24 hónapra történő kiterjesztésével a WEROCK további biztonságot nyújt ügyfeleinek az iparágban szokásos többletköltségek nélkül – ez lényegesen jobb ajánlat az ipari számítógépek iparágában szokásos 1 éves garanciaidőhöz képest. Az új garancia a WEROCK-tól vagy viszonteladóitól 2022. augusztus 30. után vásárolt összes termékre vonatkozik. A kiterjesztett garancia igénybevételéhez nem szükséges külön regisztráció. Az optimális biztonság és tervezhetőség érdekében a teljes használati időre vonatkozóan a modelltől függően 36-60 hónapos garanciabővítés is foglalható.

Maguk a javítások feldolgozása átláthatóan történik a szolgáltató online támogatási rendszerén keresztül, amely valós idejű betekintést ígér a folyamat aktuális állapotába. Bár a WEROCK nem kínál garantált támogatási időszakot a standard garanciában, a csapat arra törekszik, hogy az irodai munkaidőben 1 órán belül első választ és segítséget nyújtson a megkeresésekre. Céljuk, hogy a benyújtott hardvereket 7 napon belül véglegesítsék.

"Bízunk termékeink minőségében, és az elmúlt 2 évben végzett hardverjavítások száma egyértelműen azt mutatja, hogy ezt a lépést habozás nélkül megtehetjük. Termékeinket az alapoktól kezdve robusztusnak és tartósnak terveztük, és ezt a tesztlaboratóriumok is megerősítik" – mondja Markus Nicoleit, a WEROCK Technologies GmbH ügyvezető igazgatója. "A jó és gyors kiszolgálás része a jó ügyfélkapcsolatról alkotott elképzelésünknek. Természetesen azt is tudjuk, hogy felhasználóink számára elengedhetetlen, hogy a lehető legkisebb legyen a készülék leállási ideje. Ezért magától értetődő, hogy minden szervizjegyet a lehető leggyorsabban kezelünk" – folytatja Nicoleit.

A WEROCK az új prémium szolgáltatási csomagot, a "Garancia Plus"-t is bevezeti, és ezzel egyértelműen megkülönbözteti magát a versenytársaktól. A szolgáltatási csomag mindenre kiterjedő védelmet nyújt az ügyfélközpontú garanciális feldolgozáshoz, amely még a balesetek és a szerződéses időszak alatt bekövetkező baleseti károkra és a normál elhasználódásra is kiterjed. A Garancia Plus az eredeti vásárlást követő 90 napig megvásárolható. A csomagot valódi TCO (Total Cost of Ownership) védelmi csomagként tervezték, és még a tűzkár, a lopás vagy a teljes veszteség, például az elgázolás miatti teljes veszteség fedezetét is tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy előre nem látható események esetén a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik további költségek és hosszabb leállási idő nélkül helyreállnak. Ha egy készülék már nem javítható, a WEROCK kicseréli egy azonos vagy jobb specifikációjú cserekészülékre.

Az új garanciacsomagokról további információk a https://www.werocktools.com/… oldalon találhatók. A szolgáltatási csomagok azonnal elérhetőek a WEROCK-tól és a csatlakozott értékesítési partnerektől.

Über die WEROCK Technologies GmbH

A WEROCK Technologies egy egyedülálló fiatal vállalat, amely kihívásokkal teli környezetben segít a szervezeteknek digitalizálni a munkafolyamatokat. A 2020-ban alapított WEROCK székhelye a németországi Pforzheimben található, és három termékcsaládot kínál: Rockbook notebookok, Rocktab táblagépek, valamint a mobil adatrögzítő eszközökből álló Scoria sorozat. Minden terméket kifejezetten durva használatra fejlesztettek ki, és független tesztlaboratóriumok az ipari és katonai szabványoknak megfelelően tesztelték. A vállalat az értékteremtést és az éghajlatvédelemben való aktív szerepvállalást célzó alapelvek alapján végzi üzleti tevékenységét. A WEROCK kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál a "We empower heroes" mottó jegyében.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

WEROCK Technologies GmbH
Haid-und-Neu-Str. 7
76131 Karlsruhe
Telefon: +49 (721) 50991000
http://www.werocktools.com/

Ansprechpartner:
Markus Nicoleit
Telefon: 07231470940510
E-Mail: pr@werocktools.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel