Amsterdam Schiphol Airport (AMS) is absoluut een bezoek waard. Als een van de belangrijkste Europese hubs voor wereldwijd luchtverkeer laat Schiphol een blijvende indruk achter. Jaarlijks worden hier meer dan 70 miljoen reizigers afgehandeld. De luchthaven van de Nederlandse hoofdstad is niet alleen de grootste luchthaven van het land, maar ook de op twee na grootste luchthaven van Europa.

Schiphol beschikt over een geavanceerd online inchecksysteem. Passagiers worden snel en veilig geregistreerd en verwerkt via self-check-in. Hiermee doet AMS niet onder voor de grootste luchthavens ter wereld.

Luchthavenbeleving: Beleef Schiphol

Zowel passagiers als bezoekers komen aan hun trekken, want Amsterdam Airport heeft allerlei interessante dingen te bieden. Het aanbod aan restaurants, cafés en bistro’s zal je verblijden met lekkernijen van over de hele wereld.

Zin in last-minute shopping? Nog op zoek naar een souvenir of iets vergeten voor je reis? In de vele winkels op de luchthaven vind je zeker het juiste.

Naast Schiphol Plaza en de horeca- en winkelstraten worden er ook spannende belevenissen aangeboden. Bijvoorbeeld het meditatiecentrum, de XPresSpa, de luchthavenbibliotheek en een miniversie van het wereldberoemde Rijksmuseum Amsterdam. Of het interactieve NEMO Science Museum en een speeltuin voor jongere bezoekers.

Reizen naar en aankomen op Amsterdam Airport

Het vliegveld in Haarleemmeer, ten zuidwesten van Amsterdam, heeft uitstekende verbindingen. Er is een directe verbinding met het Europese spoornetwerk via station Schiphol. Er rijden ook regelmatig bussen naar de luchthaven. Zelfs fietsers kunnen gemakkelijk naar Schiphol reizen.

De makkelijkste manier om hier met de auto te komen is via de A4 Amsterdam – Den Haag. Schiphol heeft een afrit van de snelweg en is daarom heel gemakkelijk te vinden. Bovendien kun je, als je zelf rijdt, je reis op een ontspannen, flexibele en onafhankelijke manier plannen. Maar nu rijst de vraag, waar zijn de beste en goedkoopste parkeergarages?

Amsterdam Airport biedt verschillende parkeermogelijkheden. De overdekte parkeergarage P1 is ideaal voor reizigers die maximaal 48 uur willen parkeren. Daarna wordt het duur zonder reservering. In parkeergarage P3 zijn er zowel overdekte als open parkeerplaatsen. De transfer hier is met de bus. Wie liever valet parkeert, vindt dit in parkeergarage P6.

Alternatieve parkeeropties tegen budgetprijzen

Als je echter kosten wilt besparen, zijn er tal van parkeeraanbieders in de directe omgeving van de luchthaven tegen verschillende prijzen. Het is de moeite waard om de aanbieders en diensten te vergelijken, want dit kan je veel geld besparen.

Zo is er Airport Indoor Parking Schiphol van drive&park®. Hier kunnen gasten genieten van lang parkeren in de luxe parkeergarage tegen supergoedkope prijzen met uitstekende service.

Het proces is eenvoudig. Bij aankomst rijd je met je auto door de hypermoderne videobaan om deze uitgebreid te laten scannen. Vervolgens ga je naar de receptie om de reservering te verwerken. Een medewerker rijdt de auto naar zijn parkeerplaats en de sleutel wordt in de sleutelkluis gelegd. Zo blijft de auto veilig op zijn parkeerplaats staan. De prijs is inclusief de transfer naar de luchthaventerminal, die ongeveer 11 minuten duurt. Het ophalen gebeurt op dezelfde manier als met de shuttlebus.

Conclusie: Het is sterk aan te raden om aanbieders en diensten te vergelijken. Vroege boekers profiteren van de beste aanbiedingen. Je kunt de parkeerplaats het beste direct boeken na het maken van je vluchtreservering. Er staan vaak kortingscodes in de nieuwsbrief, ideaal voor spaarders.

Über die drive&park Booking GmbH

De drive&park Booking GmbH is veel meer dan alleen een parkeerplaats voor uw auto. Wij zijn de grootste directe aanbieder van luchthavenparkeerplaatsen in Duitsland. Wij richten ons op het bieden van een klantvriendelijke service en maken het gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar om een eersteklas luchthavenparkeerplaats te krijgen. drive&park® is opgericht in 2014, toen nog onder externe marketing, en bedient sinds 2018 onafhankelijk en met succes talrijke luchthavenparkeerplaatsen in heel Duitsland met meer dan 1 miljoen tevreden klanten.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

drive&park Booking GmbH
Niederrheinstraße 195
40474 Düsseldorf
Telefon: +49 (211) 859099-80
Telefax: +49 (211) 838327-79
http://driveandpark.de

Ansprechpartner:
Aytac Kuas
Head of Marketing
Für die oben stehende Story ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel